2012-11-08 07:14:07• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Kos - Légy nyugodt és precíz!

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ma a Szűz jegyében álló Hold védnöksége alá kerülsz. Ez azt követeli tőled, hogy precíz, erős, de nyugodt is legyél. Azzal az érzéssel töltsd ezt a napot, hogy különleges ember vagy. Ha találkozásra kerül sor, mutass érdeklődést, de ugyanakkor maradj meg önmagadnál. Természetesen dolgoznod is kell, és ez a nap erre nagyon is alkalmas. Sokat tudsz intézni anélkül, hogy különösebben megerőltetnéd magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai napon a Hold a Szűz jegyében áll, és gyakorlatias észjárást követel tőled. Még ha nincs is hozzá kedved, alkalmazkodnod kell, és el kell intézned a szükséges dolgokat. Végy erőt magadon, és dolgozd magad előre. Egészséged is figyelmet érdemel. Nem mindig tudod ignorálni a tested által sugárzott jeleket. Ápold magad jobban, és ügyelj magadra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A Hold ma a Szűz jegyében áll, és sikerre akkor számíthatsz, ha teljes nyugalommal egy dologra összpontosítasz, nem hagyod magad eltántorítani, és koncentráltan haladsz előre. Jól dolgozol hivatásodban, mindent a kezedben tartasz, a találkozók és határidők nem ijesztenek meg. Ez a nap arra is jó, hogy bevásárlásaidat és nagyobb beszerzéseidet intézzed. Este megkönnyebbülve érzed magad, mert annyi mindent el tudtál végezni. Vénusz és Jupiter hatnak, és a szerelem világába csábítanak.

Napi horoszkóp - rák

Rák


A Hold belépett a Szűz jegyébe. Ez a pozíció, és az erősödő Nap a Skorpió jegyében jó esélyt adnak neked. Olyan, mintha egy magot vetettek volna el benned, ami most kikel. Legyél tudatában felelősségednek. Ne félj! Ne menekülj el. Gondolj arra, hogy intuitív erőd most a legnagyobb. Álmodozz, engedj szabad utat fantáziádnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22


A mai napon a Hold segítsége nélkül kell helyt állnod. Végül is Vénusz, Mars és Jupiter a te oldaladon állnak. Ma azonban a Nap erősebb a Skorpió jegyében, és ügyelned kell, nehogy vonzáskörébe kerülj, és hangulatod, ahogy mondani szokták, a pincébe süllyedjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ma személyesen téged látogat meg a Hold, és szombat délelőttig a te jegyedben is marad. Ez a nap alkalmas a bürokratikus teendők és egyéb terhes kötelességek ellátására: könyvelésre, szervezésre, rendrakásra, tisztogatásra, az utolsó kerti munkák elvégzésére, stb. Ne kerüld el ezeket. Ha ugyanis egyszer már belekezdtél, mély elégedettség érzése fog eltölteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A mai napon a Hold a Szűz jegyéből mosolyog rád. Most kedvvel teszel rendet és tisztogatsz lakásodban, akár át is rendezed azt. Ha az ablakok csillognak, a függönyök jó illatúak, egy csokor őszi virág áll a vázában, annak örül Merkúr és Jupiter – és a végén a te lelked is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A Holdtól ma erős támogatást kapsz. Ha tehát egyes dolgok nem tetszenek az életedben, ma megoldási javaslatok jutnak eszedbe, miként tudsz változtatni ezeken. Nagyszerű, mennyire előrelátóan gondolkodsz ma! Este azonban tudatosan kapcsolj ki, és ajándékozd meg magad a megszolgált pihenővel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold ma a Szűz jegyéből üdvözöl. Ez talán nem annyira kellemes, de különben oly remek csillagaid mellett ebből valószínűleg nem is veszel semmit észre. Ma jól tudsz dolgozni, és másokkal ellentétben a visszafelé mozgó Merkúr ellenére egészen jól haladsz előre dolgaiddal.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ma a Szűz jegyében álló Hold kormányoz, és máris észreveszel minden szögletet és sarkot otthonodban, amit ki kell tisztítanod: a ruhásszekrényt, a könyvespolcot, az erkélyt – mindkét kezed tele van munkával. Este vegyél egy kiadós fürdőt, mert egy külső tisztogatásnak mindig együtt kell járnia a belsővel. Talán kedved támad utána egy kedves barátnőddel telefonálni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Csütörtökön a Hold a Szűz jegyében jár. Most azt követelik meg tőled, hogy mutasd engedékenynek, sőt kicsit alázatosnak magad. Tedd nagy szívedet mások számára is elérhetővé. Ez lehet egy apró gesztus, vagy meg is ajándékozhatsz valakit. Este szükséged van egy jó barátra, akivel jót tudsz beszélgetni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Hold ma a te jegyeddel szemben, a Szűz jegyében foglal el pozíciót. Ez mentálisan és pszichikailag erőssé, robusztussá és terhelhetővé tesz. Figyeld csak meg, milyen keveset fogsz ma bosszankodni. Esetleg egyáltalán nem! Szuverén vagy, a dolgok felett állsz, és nyugtatóan hatsz másokra is. Nem csoda, hogy éppen ezzel szerzel jó pontokat. Főleg munkacsoportban, partnerkapcsolatban, de még barátságban is te vagy ma az stabilabb rész.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: